vi giver næring til et sundere danmark

Artikler

Vælg emne
Vælg periode
maddag 2022 - må kun bruges til maddag

Pressemeddelelse: Rekordmange deltager i Maddag

31.538 børn deltager fordelt på i 327 institutioner deltager på Maddag i næste uge
Ghita ved træ lille

Pressemeddelelse: Hjælpepakke skal dække bredt

En hjælpepakke til sundhedsvæsenet skal dække alle faggrupper og ikke kun dem, der fylder mest i medierne, mener formand for Kost og Ernæringsforbundet Ghita Parry.
Mercan-Ellen Nielsen

Pressemeddelelse: Kost og Ernæringsforbundet ansætter politisk chef

Ny afdelingschef vil sætte endnu større fokus på Kost og Ernæringsforbundets vigtige sundhedspolitiske mærkesager
Ghita

Pressemeddelelse: Gør ernæring til en hjørnesten i sundhedsvæsnet

Kost og Ernæringsforbundet vil forebygge lange indlæggelser og fejlernæring med nyt sundhedsudspil
Ghita

Pressemeddelelse: Regeringen overser forebyggende ernæringsindsats

Ernæringsscreeninger kan forebygge dehydrering og komme forlængede sygeforløb og genindlæggelser i forkøbet.
Maddag 2021

Pressemeddelelse: Madordninger kan mere end at mætte

Torsdag 16. september hylder Kost og Ernæringsforbundet sammen med FOA madordninger i daginstitutioner landet over
ligeløn

Pressemeddelelse: Konflikt gør ikke op med ulige løn

Ghita Parry: En sygeplejerske- og radiografstrejke kommer ikke til at gøre op med de skæve aflønninger i de kvindedominerede fag i den offentlige sektor.
bæredygtighed

Pressemeddelelse: Offentlige køkkener skal reducere CO2-aftryk

Pressemeddelelse: Inden 2025 skal offentlige køkkener i Danmark have reduceret CO2-udledninger fra indkøbte fødevarer med 25 procent.
Rammeplan Type 2 Diabetes

Pressemeddelelse: Rammeplan understreger behov for individuel diætbehandling for personer med type 2-diabetes

Fagligt selskab af Kliniske Diætister (FaKD) offentliggør en ny rammeplan til kliniske diætister, der arbejder med ernærings- og diætbehandlingen...
Køkken

Pressemeddelelse: Kost og Ernæringsforbundet roser ny køkkenomstillingspulje

Kost og Ernæringsforbundet, der repræsenterer 8.500 ernæringsprofessionelle, er tilfreds med den køkkenomstillingspulje...
Kost, ernæring og sundhed

Presse

Vil du gerne vide mere om, hvad vi mener om kost og sundhed, så tøv ikke med at kontakte vores pressechef. Vi er leveringsdygtige i skarpe holdninger og fakta.
Vis mere