Formand Ghita Parry har skrevet til Dansk Folkepartis Pia Kjærsgaard, som har startet debat om ældremad
Firedags arbejdsuge gavner på mange fronter
Gladsaxe Kommune og Kost og Ernæringsforbundet har indgået en aftale om firedages arbejdsuge for kostfaglige eneansvarlige i kommunens børnehuse
Succes med skolemadsordning
En skolemadsordning på Ellebjerg Skole i København vækker madmod blandt børnene, der nu i højere grad tør udfordre sig selv på nye retter og smage.
Politikerne lyttede: Kost, ernæring og madservice på dagsordenen
Cheføkonoma Lone Fløe fik politikerne til at spidse ører, da hun fortalte om dagligdagen i Åkanden
Lovforslag om ældrereform: Madordning og madudbringning fortsætter som før, men ernæringsarbejdet er ikke beskrevet i helhedsplejen
Det er positivt, at madordning og madudbringning fortsat ligger i kommunerne, men lovforslaget mangler at tænke de ernæringsprofessionelle kompetencer ind i helhedsplejen
Lokkemad til faget
15 ledere har udviklet anbefalinger til, hvordan man kan få flere til at overveje en uddannelse som ernæringsprofessionel
Kunstig intelligens venter på dig på jobbet
Teknologi: Hvad gør I når I skal sende måltider videre til afdelingerne, men kasserne fra leverandøren, som skulle have indeholdt kartofler, er fyldt med blomkål?
Bælgfrugter har været en øjenåbner for Casper
Det nye krav omkring plantebaserede måltider på ernæringsassistentuddannelsen har ført til aha-oplevelser
Sofie Løhde: Madservice bliver i kommunerne
Sundhedsstrukturkomissionen har præsenteret tre modeller for organisering af fremtidens sundhedsvæsen.
Ældrereformen nævner ikke mad, madservice eller ernæring
Madservice er fortsat undtaget kravet om helhedspleje.
Ingen ældrereform uden alle nødvendige faggrupper
Regeringen må ikke glemme, at ernæringsassistenter er nummer tre på dens egen liste over manglen på arbejdskraft
Udspil til ældrereform giver flere spørgsmål end svar
Regeringens udspil til ældrereform varsler ikke grundlæggende ændringer i madproduktionen til ældre, men besvarer heller ikke spørgsmålet: Hvem skal lave maden?
Kys lokkede grødappetit frem
Madkultur: Julegrøden, som vi i dag kender som risengrød, var i sin oprindelige form en ret, der skulle lægge en bund, inden gårdens karle kastede sig over sulefadet
Ramije blev uddannet på blot et halvt år
Ufaglærte, men erfarne køkkenmedarbejdere behøver ikke komme i praktik, når de uddanner sig til ernæringsassistent.
Smerter på jobbet
Arbejdsmiljø: Hvert tredje medlem føler sig udsat for fysiske belastninger ofte eller hele tiden i forbindelse med deres arbejde
Månedens opskrift: Brunch med overskuds-risengrød
Sådan tjekker du, om du får de rigtige tillæg
Erfaringstillæg mangler på lønsedler
Sådan tjekker du, om du får de rigtige tillæg
Forvent ingen julegave …
Regeringen har haft en snæver opfattelse af velfærdssamfundet, hvilket har ført til udelukkelse af vigtige faggrupper