Kost og Ernæringsforbundet har været med til at skubbe til de anbefalinger, Robusthedskommissionen fremlagde mandag 11. september
Tema: Mangel på ernæringsassistenter
I 2033 vil der mangle over 3.000 ernæringsassistenter.
Efter langvarigt pres fra fagbevægelsen: Nemlig.com tegner overenskomst
Aftalen betyder, at medlemmer af Kost og Ernæringsforbundet ikke længere er i sympatikonflikt.
Podcast om ernæring
Lyt med, når Københavns Professionshøjskole laver podcast om forskning om ernæring, sundhed og sygdom
Støt op om kampagnen #erdetmig
Skal der afsættes flere penge til offentlig velfærd eller skal der skæres ned? Kost og Ernæringsforbundet er med i kampagnen #erdetmig? Og vi vil gerne have dig med.
7 forslag til sund og grøn mad i skolen
Gennem sunde og bæredygtige måltider i skoletiden vil vi skabe en generation, der er sundere, trives godt og er bedre uddannet.
Klimavenlige kostråd på skoleskemaet
De officielle Kostråd flytter nu ind på skoleskemaet, og skal hjælpe med at udbrede kendskabet til sund- og klimavenlig mad blandt børn og unge.
Ny bog om fremtidens mad: Madlandskab 2030
Madlandskab 2030 samler nogle af tidens mest inspirerende stemmer inden for madens verden. Og giver et indblik i, hvad mad også kan være, og hvor vi skal hen i 2030.
Nye materialer kan hjælpe børnefamilierne med at balancere det søde med det sunde
Danskernes hyggekultur er for sød. Vi har længe haft verdensmesterskabet i indkøb af slik, samtidig med at indtaget af søde drikke er meget højt.
Faglighed og tværfaglighed skal være det vigtigste kompas i ny ældrelov
Debatindlæg: Vores ældrepleje er først og fremmest bygget op på en kæmpe faglighed på tværs af professioner. Det skal vi værne om, og det må ikke smides overbord.
Grøn frokost i kommunerne må ikke indføres i blinde
Debatindlæg: Et politisk flertal i Folketinget ønsker at indføre plantebaserede frokoster i offentlige køkkener.
Sådan taler vi om overvægt - uden at stigmatisere
I Australien har sundhedsmyndighederne udviklet en vejledning til, hvordan medier og fagfolk kan tale om overvægt, uden at stigmatisere.
Forebyggelse: Det er på høje tid, vi bryder den onde cirkel
Der er en ond cirkel i vores sundhedssystem: Stadig flere borgere bliver syge af for meget rygning, overvægt og for lidt motion.
Pressemeddelelse: Kost og ernæring er centrale redskaber
Kost og Ernæringsforbundet savner konkrete bud på, hvordan vi udnytter kost og ernæring som redskaber i fremtidens sundhedsvæsen.
En langt større gruppe kan aflaste plejehjem, psykiatri og hospitaler
Debatindlæg: Det er oplagt, at professionsbachelorer i ernæring og sundhed med speciale i sundhedsfremme og forebyggelse også får en autorisation ligesom diætisterne.
Ghita Parry: Et skridt på vejen i den rigtige retning
Formand Ghita Parry var fredag den 18. februar i TV2 Nyhederne i forbindelse med forslaget til den nye differentierede tilskudsordning til skolemad.
Bønneboller på Bælgfrugternes Dag
Vi hepper på flere bælgfrugter i dag med denne skønne opskrift på saftige boller med bønner.