Kost og Ernæringsforbundet har været med til at skubbe til de anbefalinger, Robusthedskommissionen fremlagde mandag 11. september
Podcast om ernæring
Lyt med, når Københavns Professionshøjskole laver podcast om forskning om ernæring, sundhed og sygdom
7 forslag til sund og grøn mad i skolen
Gennem sunde og bæredygtige måltider i skoletiden vil vi skabe en generation, der er sundere, trives godt og er bedre uddannet.
Klimavenlige kostråd på skoleskemaet
De officielle Kostråd flytter nu ind på skoleskemaet, og skal hjælpe med at udbrede kendskabet til sund- og klimavenlig mad blandt børn og unge.
Ny bog om fremtidens mad: Madlandskab 2030
Madlandskab 2030 samler nogle af tidens mest inspirerende stemmer inden for madens verden. Og giver et indblik i, hvad mad også kan være, og hvor vi skal hen i 2030.
Nye materialer kan hjælpe børnefamilierne med at balancere det søde med det sunde
Danskernes hyggekultur er for sød. Vi har længe haft verdensmesterskabet i indkøb af slik, samtidig med at indtaget af søde drikke er meget højt.
Sådan taler vi om overvægt - uden at stigmatisere
I Australien har sundhedsmyndighederne udviklet en vejledning til, hvordan medier og fagfolk kan tale om overvægt, uden at stigmatisere.
Pressemeddelelse: Kost og ernæring er centrale redskaber
Kost og Ernæringsforbundet savner konkrete bud på, hvordan vi udnytter kost og ernæring som redskaber i fremtidens sundhedsvæsen.
Bønneboller på Bælgfrugternes Dag
Vi hepper på flere bælgfrugter i dag med denne skønne opskrift på saftige boller med bønner.
Nyt materiale til borgere med diabetes
Det er vigtigt at passe på sin krop som diabetiker, og her spiller både diætister og professionsbachelorer i Ernæring og Sundhed en stor rolle.
File
Nye kostråd til professionelle køkkener
I dag lanceres Kostråd til Måltider, som er en ’oversættelse’ af de officielle kostråd specifikt til daginstitutioner, skoler og kantiner.
Pressemeddelelse: Gør ernæring til en hjørnesten i sundhedsvæsnet
Kost og Ernæringsforbundet vil forebygge lange indlæggelser og fejlernæring med nyt sundhedsudspil
Forkert ernæring koster penge og livskvalitet
Nyt sundhedsudspil fra Kost og Ernæringsforbundet skal gøre ernæring til en hjørnesten i fremtidens sundhedsvæsen
Højere tilskud til kliniske diætister
Den private sygeforsikring ”danmark” har øget tilskuddet til konsultationer hos kliniske diætister.
Pressemeddelelse: Regeringen overser forebyggende ernæringsindsats
Ernæringsscreeninger kan forebygge dehydrering og komme forlængede sygeforløb og genindlæggelser i forkøbet.
Ernæringsstøtte nedsætter indlagte kræftpatienters risiko for at dø
Individuel ernæringsstøtte skal have langt højere prioritet, mener klinisk professor Henrik Højgaard Rasmussen.
Er du nem at finde? Opdater dit sundhedstilbud på sundhed.dk
Følg guiden her, så er du sikker på at dit sundhedstilbud er opdateret og korrekt.
Inspirator med samme praksiserfaring
Profil: Stine Elmer Madsen traf et utraditionelt valg efter at have færdiggjort sin professionsbachelor. Hun tog job som madprofessionel for at få praksiserfaring.