Artikler Vælg emne Vælg periode Vælg emne AMR-abc Ansættelsesvilkår TR-håndbog Arbejdsmiljø Overenskomster – kommunal Overenskomster – regional Overenskomster – stat Overenskomster – private Løn Pension Lønforhandling Ferie og fridage Barsel Sygdom Psykisk arbejdsmiljø Fysisk arbejdsmiljø TR AMR 100-års jubilæum Debatindlæg Det mener vi Fagblad Forbundet i medierne Høringssvar OK24 OK21 Corona Opskrifter Presse Politik Om forbundet FaKD Event FAKD Fagblad FAKD side FAKD Nyhed Dimittendunivers EAprofiler ETEKprofiler Jobprofiler Kandidatprofiler Karriere Karriererådgivning Lederprofiler PBprofiler Ledelse Ledig / Jobsøgning Selvstændig Netværk Bliv medlem Stolt af mit fag Medlemstilbud Elev medlemskab Studerende medlemskab I arbejde medlemskab Mad til ældre Mangel på ernæringsassistenter Social lighed i sundhed Integreret ernæring Kompetente faglærte Bæredygtige offentlige måltider Løn og ansættelse OK18 Sundhedsfremme og forebyggelse Uddannelse Bliv ernæringsassistent Bliv ernæringsteknolog Bliv professionsbachelor i ernæring og sundhed Ernæringsassistent Professionsbachelor i ernæring og sundhed Klinisk diætist Videre og efteruddannelse Fødevarer og kvalitet NCP Skolemad Bæredygtighed Sundhedsfremme og forebyggelse Behandling og vejledning Professionel forplejning Dysfagi Underernæring Overvægt Vælg periode 16.02.21 Corona: Q&A for selvstændigt praktiserende Kost og Ernæringsforbundet er løbende i dialog med Sundhedsstyrelsen om Corona-virussens betydning for selvstændige. 11.02.21 Nyttige links Herunder finder du nogle links, som kan være nyttige, hvis du er eller overvejer at blive selvstændig eller freelancer. 11.02.21 Gode råd ved opstart Der er mange udfordringer og praktiske spørgsmål som selvstændig eller freelancer. Her får du nogle gode råd ved opstart. 11.02.21 Selvstændig og freelance Er du selvstændig eller freelancer? Eller overvejer du at blive det? Kan du læse mere om, hvad Kost og Ernæringsforbundet kan tilbyde af rådgiv 18.03.20 Regering vil hjælpe selvstændige På et pressemøde i dag præsenterede regeringen sit udspil på, hvordan man vil hjælpe de mange selvstændige i dansk erhvervsliv. 17.03.20 COVID-19 – Nye retningslinjer til bl.a. selvstændigt praktiserende Sundhedsstyrelsen har netop udsendt et notat om, hvilke funktioner som betegnes som kritiske, og hvilke, der for en periode ikke skal prioriteres. Det 15.09.15 Jeg kan ikke sælge noget, jeg ikke tror på Profil: Birte Brorson brænder for økologi og for nye sorter af fødevarer. Vis mere
Vælg emne Vælg periode Vælg emne AMR-abc Ansættelsesvilkår TR-håndbog Arbejdsmiljø Overenskomster – kommunal Overenskomster – regional Overenskomster – stat Overenskomster – private Løn Pension Lønforhandling Ferie og fridage Barsel Sygdom Psykisk arbejdsmiljø Fysisk arbejdsmiljø TR AMR 100-års jubilæum Debatindlæg Det mener vi Fagblad Forbundet i medierne Høringssvar OK24 OK21 Corona Opskrifter Presse Politik Om forbundet FaKD Event FAKD Fagblad FAKD side FAKD Nyhed Dimittendunivers EAprofiler ETEKprofiler Jobprofiler Kandidatprofiler Karriere Karriererådgivning Lederprofiler PBprofiler Ledelse Ledig / Jobsøgning Selvstændig Netværk Bliv medlem Stolt af mit fag Medlemstilbud Elev medlemskab Studerende medlemskab I arbejde medlemskab Mad til ældre Mangel på ernæringsassistenter Social lighed i sundhed Integreret ernæring Kompetente faglærte Bæredygtige offentlige måltider Løn og ansættelse OK18 Sundhedsfremme og forebyggelse Uddannelse Bliv ernæringsassistent Bliv ernæringsteknolog Bliv professionsbachelor i ernæring og sundhed Ernæringsassistent Professionsbachelor i ernæring og sundhed Klinisk diætist Videre og efteruddannelse Fødevarer og kvalitet NCP Skolemad Bæredygtighed Sundhedsfremme og forebyggelse Behandling og vejledning Professionel forplejning Dysfagi Underernæring Overvægt Vælg periode 16.02.21 Corona: Q&A for selvstændigt praktiserende Kost og Ernæringsforbundet er løbende i dialog med Sundhedsstyrelsen om Corona-virussens betydning for selvstændige. 11.02.21 Nyttige links Herunder finder du nogle links, som kan være nyttige, hvis du er eller overvejer at blive selvstændig eller freelancer. 11.02.21 Gode råd ved opstart Der er mange udfordringer og praktiske spørgsmål som selvstændig eller freelancer. Her får du nogle gode råd ved opstart. 11.02.21 Selvstændig og freelance Er du selvstændig eller freelancer? Eller overvejer du at blive det? Kan du læse mere om, hvad Kost og Ernæringsforbundet kan tilbyde af rådgiv 18.03.20 Regering vil hjælpe selvstændige På et pressemøde i dag præsenterede regeringen sit udspil på, hvordan man vil hjælpe de mange selvstændige i dansk erhvervsliv. 17.03.20 COVID-19 – Nye retningslinjer til bl.a. selvstændigt praktiserende Sundhedsstyrelsen har netop udsendt et notat om, hvilke funktioner som betegnes som kritiske, og hvilke, der for en periode ikke skal prioriteres. Det 15.09.15 Jeg kan ikke sælge noget, jeg ikke tror på Profil: Birte Brorson brænder for økologi og for nye sorter af fødevarer. Vis mere
16.02.21 Corona: Q&A for selvstændigt praktiserende Kost og Ernæringsforbundet er løbende i dialog med Sundhedsstyrelsen om Corona-virussens betydning for selvstændige.
11.02.21 Nyttige links Herunder finder du nogle links, som kan være nyttige, hvis du er eller overvejer at blive selvstændig eller freelancer.
11.02.21 Gode råd ved opstart Der er mange udfordringer og praktiske spørgsmål som selvstændig eller freelancer. Her får du nogle gode råd ved opstart.
11.02.21 Selvstændig og freelance Er du selvstændig eller freelancer? Eller overvejer du at blive det? Kan du læse mere om, hvad Kost og Ernæringsforbundet kan tilbyde af rådgiv
18.03.20 Regering vil hjælpe selvstændige På et pressemøde i dag præsenterede regeringen sit udspil på, hvordan man vil hjælpe de mange selvstændige i dansk erhvervsliv.
17.03.20 COVID-19 – Nye retningslinjer til bl.a. selvstændigt praktiserende Sundhedsstyrelsen har netop udsendt et notat om, hvilke funktioner som betegnes som kritiske, og hvilke, der for en periode ikke skal prioriteres. Det
15.09.15 Jeg kan ikke sælge noget, jeg ikke tror på Profil: Birte Brorson brænder for økologi og for nye sorter af fødevarer.