vi giver næring til et sundere danmark

Artikler

Vælg emne
Vælg periode
TR i arbejde

Det skal der til, for at du kan blive TR

Hvis du er interesseret i at blive valgt som TR, er der nogle få men vigtige ting, der skal være opfyldt
Hanne Brix taler med kollega

Overvejer du at blive tillidsrepræsentant?

Vil du gøre en forskel for dine kolleger og samtidigt udvikle dig personligt, bør du overveje at blive tillidsvalgt
Hanne Brix

I hælene på Hanne

På job med en TR: En dag i køkkenet på Lindehøj Plejecenter i Horsens med tillidsrepræsentanten Hanne Brix kan næsten tage pusten fra en
Ulrik Frederiksen

Sådan kan du støtte OK24-arbejdet

TR-ansvarlig og konsulent i Kost og Ernæringsforbundet, Ulrik Frederiksen, fortæller i videoen, hvordan du som TR kan bakke op om forhandlerne og forbundets arbejde.
Ghita Parry taler ved TR-træf 23

Stort engagement ved årets TR-træf

Kost og Ernæringsforbundets tillidsvalgte har diskuteret rekrutteringskrise, trepartsforhandlinger og meget andet ved årets TR-træf
Hænder - arbejdsmiljø

Husk arbejdsmiljøet, når I tager teknologi i brug

Det påvirker arbejdsmiljøet, når ny teknologi indføres på arbejdspladsen
Viden og fag

Regler og retningslinjer for TR-valg (Kommunale og regionale område)

Regler og retningslinjer for TR-valg blandt kostfaglige kolleger på KOST’s overenskomst på det kommunale og regionale område.
Kost, ernæring og sundhed

Valg og anmeldelse af TR, TR-suppleant eller medarbejderrepræsentant

Arbejdspladser med fem ansatte eller flere har ret til at vælge en tillidsrepræsentant og en suppleant pr. overenskomstgruppe.
OK21

Dialogen er vigtig

OK21: Pensionsordning til eleverne. En mere fleksibel arbejdstid. Og mere i løn. Plus efteruddannelse, der kan gøre os endnu klogere. Alt var i spil.
Sundhed

Gør det usynlige synligt

Arbejdsmiljø: Det ligger i håndelaget, i hverdagens rutiner og måden, vi får arbejdet organiseret på. Vi kan en masse sammen og hver for sig.
Sundhed og kost

TRIO gør en forskel

Arbejdsmiljø: En god TRIO skal have kerneopgaven i fokus. Det fremmer trivsel og engagement i arbejdet.
Sundhed og kost

Spring ud som hverdagsaktivist

Arbejdsmiljø: De er nysgerrige, går op i at skabe en god tone, og er der problemer, handler de frem for at vente på, at andre tager affære.
Sundhed og kost

Professionel i køkkenet

Kompetenceløft: Region Hovedstadens køkkener har sat fokus på at udvikle medarbejdernes personlige kompetencer.
profil

Vi løser opgaverne i fællesskab

Profil: Som den første tillidsrepræsentant i flere år har Merima Ocuz taget initiativ til lokale lønforhandlinger...
Sundhed og kost

Sygefraværet i det offentlige og det private er på samme niveau

Fravær: Nye tal for sygefraværet i 2018 viser, at niveauet for ansatte i kommuner og regioner er stabilt. Det gælder også ernæringsprofessionelle.
Sundhed og kost

Det er et fælles ansvar at afskaffe nedslidning

Arbejdsmiljø: To ud af tre unge ernæringsassistenter er bekymrede for at få skavanker af deres arbejde.
Ansættelsesvilkår

Bliv bodyguard for en kollega

Arbejdsmiljø: Som bisidder er du med, når en kollega bliver kaldt til samtale med ledelsen. Du skal kunne lytte, støtte og måske endda puffe.
Sundhed og kost

Fælles fundament eller bulldozereffekt

Organisation: Den nye hovedorganisation favner 79 fagforbund og 1,4 mio. lønmodtagere. Vil den give Kost og Ernæringsforbundets knapt 9.000...
Vis mere