vi giver næring til et sundere danmark

Artikler

Vælg emne
Vælg periode
Diætisten_Februar '24

Diætisten februar 2024

Diætistens februarudgave skulle gerne være landet i din postkasse.
Back to School

Bliv specialist i 'Klinisk ernæringsbehandling af mennesker i ernæringsrisiko'

FaKD har længe arbejdet på at lave specialistkurser på et akademisk niveau til medlemmer, som er kliniske diætister, indenfor den kliniske ernæring.
Wegovy

Behandling af overvægt skal være trestrenget – slankemedicin kan ikke stå alene

Det er hverken sundhedsmæssigt eller økonomisk forsvarligt - og slet ikke meningen.
Diætist forebyggelse kronisk syge

Nye kvalitetsstandarder for ernæringsbehandling af kronisk syge

Sundhedsstyrelsens nye kvalitetsstandarder indeholder bl.a. krav om kostvejledning eller diætbehandling til borgere med kroniske sygdomme som KOL, diabetes og kræft
Tillykke

Tillykke til de nye dimittender

Kære nyudklækkede kliniske diætister - stor tillykke med endt uddannelse efter 3,5 års flid og velkommen i vores faglige fællesskab.
Den respektfulde samtale

Hvordan taler vi om overvægt?

Sund By Netværket har udarbejdet en formidlingsguide til sundhedsprofesionelle i kommunerne med titlen 'Ord skaber virkelighed - så hvordan taler vi om overvægt?'
Ældre Sagen og KL i fælles udspil

Ældre Sagen og KL i fælles udspil

Sådan styrker vi det nære sundhedsvæsens tilbud til ældre patienter
forside

Dit Diætisten oktober blad er udkommet

Hjerterehabilitering sundhedskonference 2023

Arbejder du med hjerterehabilitering?

Dansk Vegetarisk Ernæringskonference_2023

FaKD var på podiet til Dansk Vegetarisk Forenings ernæringskonferencer for sundhedsprofessionelle

Trine

FaKD deltager i "Arbejdsgruppe for kvalitetsstandard for forebyggelsestilbud til borgere med kronisk sygdom"

Forside 181

Diætisten februar 2023

Din februar udgave af Diætisten er enten lige dumpet ind ad din brevsprække - ellers er den på vej og du kan godt glæde dig.
jhkæ

Centrale indsatser til personer med svære spiseforstyrrelser

bælgfrugter

DTU Fødevareinstituttet har set på danskernes indkøbsvaner mhp bæredygtighed

DTU Fødevareinstituttet har offentliggjort en ny analyse, hvor de peger på, at danskerne ikke spiser så klimavenligt, som vi egentlig gerne vil.
Vis mere