Går forrest med udvikling af nye fødevarer og måder at arbejde på. Formidler kost og ernæring til brugere og kunder på nye måder og spiller en afgørende rolle.
Jobprofil: Vejledning i forebyggelse og rehabilitering
Vejleder borgere om ernæring og sundhed, arbejder tværfagligt og er typisk en del af et større forebyggelsesteam.
Jobprofil: Tilrettelæggelse af sundhedsfremme
Planlægger sundhedsfremmende indsatser, samarbejder på tværs inden for forebyggelse og rehabilitering.
Jobprofil: Strategisk ledelse
Ansvarlig for strategisk og administrativ ledelse og sørger for at mad og måltider integreres i sundhedsfremmende, forebyggende, behandlende og rehabiliterende indsatser.
Jobprofil: Måltidsværtskab
Skaber rammer for den gode måltidsoplevelse og mestrer den professionelle servering af mad og vejledning af andre ifm. måltidsværtskabet.
Jobprofil: Madhåndværk og måltider
Mestrer køkkenhåndværket og tager ansvar for alle dele af processen lige fra menuplanlægning til indragelse og motivation.
Jobprofil: Mad, håndværk og storproduktion
Mestrer alle procestrin i det professionelle madhåndværk og har omfattende viden om fødevarekvalitet, ernæring, diæter, bæredygtighed og kulinarisk kvalitet.
Jobprofil: Kvalitetsstyring af madservice
Koordinerer procedurer, der sikrer madens kulinariske, hygiejniske og ernæringsmæsssige kvalitet i store produktions- og serviceenheder.
Jobprofil: Koordinering og styring af drift
Ansvarlig for drift, indkøb og logistik, arbejder på administrativt niveau i en større organisation i samarbejde med ledelse, personale, samarbejdspartnere m.fl.
Jobprofil: Koordinering af standarder for mad og måltider
Rådgivning om kost og ernæring, koordinering, tværfagligt samarbejde og kommunikation omkring officielle anbefalinger, kvalitetesstandarder og evaluering.
Jobprofil: Behandling og individuel vejledning
Vejleder patienter og pårørende, er opdateret på den nyeste evidensbaserede viden om mad og drikkes virkning.
Jobprofiler: Sæt ord på dine styrker og faglige kompetencer
Hvordan får jeg sat ord på hvad jeg kan? Hvad er faglige og personlige kompetencer? Hvad kendetegner mig som medarbejder eller leder?
Jobprofil: Administrativ og operationel ledelse
Varetager driftsmæssige ledelsesopgaver og mestrer både det ernæringsfaglige samt det tværprofessionelle samarbejde.