Ny trepartsaftale giver mere stabilitet for efteruddannelse
Regeringen og arbejdsmarkedets parter er enige om en ny trepartsaftale om langsigtede investeringer i voksen-, efter- og videreuddannelse (VEU).
Fødevarestyrelsen vil mindske risiko for kontaminering af fødevarer
De fleste virksomheder, der håndterer animalske produkter, skal være autoriseret af Fødevarestyrelsen. Kontrolkampagne skal sikre autorisationen er i orden
Revision af professionsbacheloruddannelsen i ernæring og sundhed
Uddannelseslederne på fire professionshøjskoler har i foråret 2023 igangsat en proces for revision af PBES-uddannelsen
Se den nye Kostrådscirkel
For sundhed og klima
Listeria i fødevarer
Fiskefrikadeller kontamineret med bakterien Listeria monocytogenes, listeria, er af DTU Fødevareinstituttet påvist til at være årsag til sygdommen listeriose.
Sådan undgår du at betale SU tilbage, hvis du tjener for meget
Tjener du mere end det årlige fribeløb på SU, skal du som udgangspunkt betale noget af din løn tilbage. Få tips til, hvordan du undgår tilbagebetaling
Ernæringsassistentuddannelsen har igen frit optag
Efter flere år med begrænsninger på, hvor mange ernæringsassistenter, der kan uddannes, er der igen frit optag i 2023. Og der er behov for dem på arbejdsmarkedet.
Uddannelse i bæredygtighed
Med en uddannelse i bæredygtighed kan du være med til at sætte en bæredygtig og klimavenlig dagsorden på din arbejdsplads.
4 gode grunde til at du skal videreuddanne dig
Du får ny viden, får styrket dine faglige og personlige kompetencer, og ikke mindst så forbliver du en værdifuld medarbejder.
Elever lovpriser deres lærepladser
Uddannelse: Otte ud af ti ernæringsassistent-elever er glade for deres lærepladser, viser en undersøgelse fra Kost og Ernæringsforbundet.
Tre millioner kroner til bæredygtige køkkener
Politikerne bag finansloven har lyttet til Kost og Ernæringsforbundets ønske om kompetenceudvikling inden for bæredygtighed.
Kurser og efteruddannelse: Fødevareproduktion, hygiejne og fødevaresikkerhed
Dyk ned i kostens detaljer på en ny måde, med et kursus eller en efteruddannelse der har fokus på fødevareproduktion, hygiejne og/eller fødevaresikkerhed.
Kurser og efteruddannelse: Sundhedsfremme
Vil du være med til at gøre det muligt for folk at øge kontrollen med deres helbred og forbedre det? Det er netop hvad sundhedsfremme handler om.
Kurser og efteruddannelse: Mad og Kultur
Mad og Kultur er tæt forbundet, og er et spændende fagområde, som omfatter alt fra mad i 1900’tallet til nutidens klima venlige og bæredygtige måltider.
Nedskæringer på uddannelser koster på lighed i sundhed
Hvis vi skal være førende på forskning og udvikling af behandlingen af sygdomsrelateret underernæring, skal vi have en Kandidatuddannelse i klinisk ernæring.
Kurser og efteruddannelse: Kulinarisk kvalitet
Er den kulinariske oplevelse og kvalitet vigtig for dig? Sætter du smagen i centrum eller ønsker du at blive bedre til at anvende årstidens råvarer?
Kurser og efteruddanelse: Behandling, rådgivning og vejledning
Mad kan mere end at mætte. Som ernæringsprofessionel, kan du være med til at behandle, rådgive og vejlede andre borgere til et sundere og bedre liv.
Kurser og efteruddannelse: Ældreområdet
Brænder du for ændreområdet, og syntes du at sundhed og ernæring er vigtig for vores ældreområde? Mulighederne er mange for dig med interesse for de ældre.