vi giver næring til et sundere danmark

Artikler

Vælg emne
Vælg periode
møde computer uddannelse

Ny trepartsaftale giver mere stabilitet for efteruddannelse

Regeringen og arbejdsmarkedets parter er enige om en ny trepartsaftale om langsigtede investeringer i voksen-, efter- og videreuddannelse (VEU).
Frikadeller

Fødevarestyrelsen vil mindske risiko for kontaminering af fødevarer

De fleste virksomheder, der håndterer animalske produkter, skal være autoriseret af Fødevarestyrelsen. Kontrolkampagne skal sikre autorisationen er i orden
Studerende forelæsning

Revision af professionsbacheloruddannelsen i ernæring og sundhed

Uddannelseslederne på fire professionshøjskoler har i foråret 2023 igangsat en proces for revision af PBES-uddannelsen
Kostcirklen

Se den nye Kostrådscirkel

For sundhed og klima
Listeria

Listeria i fødevarer

Fiskefrikadeller kontamineret med bakterien Listeria monocytogenes, listeria, er af DTU Fødevareinstituttet påvist til at være årsag til sygdommen listeriose.
Torsdagstanker

Sådan undgår du at betale SU tilbage, hvis du tjener for meget

Tjener du mere end det årlige fribeløb på SU, skal du som udgangspunkt betale noget af din løn tilbage. Få tips til, hvordan du undgår tilbagebetaling
uddannelse

Ernæringsassistentuddannelsen har igen frit optag

Efter flere år med begrænsninger på, hvor mange ernæringsassistenter, der kan uddannes, er der igen frit optag i 2023. Og der er behov for dem på arbejdsmarkedet.
bæredygtighed

Uddannelse i bæredygtighed

Med en uddannelse i bæredygtighed kan du være med til at sætte en bæredygtig og klimavenlig dagsorden på din arbejdsplads.
Uddannelse

4 gode grunde til at du skal videreuddanne dig

Du får ny viden, får styrket dine faglige og personlige kompetencer, og ikke mindst så forbliver du en værdifuld medarbejder.
Elever lovpriser deres lærepladser

Elever lovpriser deres lærepladser

Uddannelse: Otte ud af ti ernæringsassistent-elever er glade for deres lærepladser, viser en undersøgelse fra Kost og Ernæringsforbundet.
Køkken kolleger

Tre millioner kroner til bæredygtige køkkener

Politikerne bag finansloven har lyttet til Kost og Ernæringsforbundets ønske om kompetenceudvikling inden for bæredygtighed.
Kost, ernæring og sundhed

Kurser og efteruddannelse: Fødevareproduktion, hygiejne og fødevaresikkerhed

Dyk ned i kostens detaljer på en ny måde, med et kursus eller en efteruddannelse der har fokus på fødevareproduktion, hygiejne og/eller fødevaresikkerhed.
Kost, ernæring og sundhed

Kurser og efteruddannelse: Sundhedsfremme

Vil du være med til at gøre det muligt for folk at øge kontrollen med deres helbred og forbedre det? Det er netop hvad sundhedsfremme handler om.
Kost, ernæring og sundhed

Kurser og efteruddannelse: Mad og Kultur

Mad og Kultur er tæt forbundet, og er et spændende fagområde, som omfatter alt fra mad i 1900’tallet til nutidens klima venlige og bæredygtige måltider.
ku

Nedskæringer på uddannelser koster på lighed i sundhed

Hvis vi skal være førende på forskning og udvikling af behandlingen af sygdomsrelateret underernæring, skal vi have en Kandidatuddannelse i klinisk ernæring.
Kost, ernæring og sundhed

Kurser og efteruddannelse: Kulinarisk kvalitet

Er den kulinariske oplevelse og kvalitet vigtig for dig? Sætter du smagen i centrum eller ønsker du at blive bedre til at anvende årstidens råvarer?
Kost, ernæring og sundhed

Kurser og efteruddanelse: Behandling, rådgivning og vejledning

Mad kan mere end at mætte. Som ernæringsprofessionel, kan du være med til at behandle, rådgive og vejlede andre borgere til et sundere og bedre liv.
ældre

Kurser og efteruddannelse: Ældreområdet

Brænder du for ændreområdet, og syntes du at sundhed og ernæring er vigtig for vores ældreområde? Mulighederne er mange for dig med interesse for de ældre.
Vis mere