TRAM

Stormøde om arbejdstid og ferieregler

Du får sikkert tit spørgsmål fra kolleger om arbejdstid og ferie, derfor er det rigtig godt at få en opdatering på disse regler - og møde gode TR-kolleger.

Derfor skal du deltage

Reglerne på arbejdstidsområdet er noget af det, der kommer flest spørgsmål til fra medlemmerne. Derfor sætter vi på dette stormøde fokus på reglerne på området, så du som tillidsrepræsentant/suppleant bliver bedre rustet til at hjælpe dine kolleger.

Samtidig sætter vi fokus på feriereglerne, og hvordan de nu hænger sammen.

  • Hvornår kan man holde ferie?
  • Kan man gemme noget til næste år?
  • Og hvad med 6. ferieuge?
  • Efter et par års tilvænning til 'Samtidighedsferie' kigger vi lidt på reglerne og ser, hvordan det går med at få afviklet ferien.

Chefkonsulent Ulrik Frederiksen fra Kost og Ernæringsforbundet guider os igennem arbejdstidsregler og ferieregler/-loven. Og du får rig mulighed for at stille spørgsmål.

Stormødet er for dig

Tillidsrepræsentanter og suppleanter i Region Syddanmark.

Kost og Ernæringsforbundet er meget taknemmelig for at så mange kompetente og interessante mennesker siger ja til at holde oplæg for vores medlemmer. Nogle emner kan dog alene være et udtryk for oplægsholderens egen faglighed og holdning og ikke en, som Kost og Ernæringsforbundet nødvendigvis står på mål for.

Dato
- Hent til kalender
Pris
Gratis
Adresse
Fagforeningshuset, Vesterballevej 3 A, 7000 Fredericia
Tilmeldingsfrist
Kontakt

Jytte Lybech
Regionsformand

Telefon: 22576059
Email: jyl@kost.dk 

print Udskriv siden