Mit næste karriereskridt

Qi Gong - hvad er nu det for noget?

Bare glæd jer; vi skal snakke, grine og sammen udføre Qi Gong-øvelser, som er langsomme og blide bevægelser, nemme og lette at udføre.

Qi er det kinesiske udtryk for den Livsenergi/Livskraft, der strømmer i kroppen, og som er grundlaget for kroppens helbred, for vores handlekraft og vores aktivitetsniveau. Qi skal være i bevægelse, for at vi kan føle os levende og have et aktivt og berigende Liv.

Gong betyder metode/teknik – til at fremme bevægelse i Qi.

Derfor skal du deltage

Du skal deltage, fordi du sammen med ligesindede også har brug for gode tips og ideer til at holde kroppen kørende - hvor der også er plads til snak og grin.

Inger Marie Broch Petersen har arbejdet og undervist i Qi Gong i 12 år. Hun er nu pensionist, men tidligere pædagog.

Eftermiddagens program:

  • Inger Marie vil fortælle os om de ældgamle kinesiske helseøvelser, som kan udføres af ALLE. Qi Gong er langsomme og blide bevægelser – nemme og lette at udføre. Qi Gong styrker og smidiggør kroppen, løsner op for spændinger, giver ny energi og lethed - og styrker ikke mindst vores balance.
    Om der arbejdes med nakke, ryg eller skulder – arme og ben – hænder og fødder, vil der altid være fokus på åndedrættet.
  • Pause, hvor vi skal vi have tilført noget energi (boller med pålæg)
  • Og så skal vi have gang i kroppen alle sammen, når Inger Marie indfører os i Qi Gong'ens spændende verden - alt imens vi snakker og griner😊

Kom i afslappet tøj, du kan bevæge dig i.

Kost og Ernæringsforbundet er meget taknemmelig for at så mange kompetente og interessante mennesker siger ja til at holde oplæg for vores medlemmer. Nogle emner kan dog alene være et udtryk for oplægsholderens egen faglighed og holdning og ikke en, som Kost og Ernæringsforbundet nødvendigvis står på mål for.

Dato
- Hent til kalender
Pris
Medlemmer af forbundet
30,00kr.
Adresse
Medlemshuset, Marienlystvej 14, 8600 Silkeborg
Tilmeldingsfrist
Kontakt

Jette Nielsen
Regionsformand

Telefon: 23 37 90 84
Email: jni@kost.dk

print Udskriv siden