Mennesker ler

Netværk om ernæringsvejledning- og behandling af borgere med overvægt/svær overvægt (1. møde)

Bliv en del af netværket for ernæringsprofessionelle, der arbejder med vejledning og behandling af mennesker med overvægt/svær overvægt, så I sammen kan udveksle ideer, rådgive og inspirere hinanden!

Behovet for vejlednings- og behandlingstilbud for borgere med overvægt/svær overvægt er stigende, og derfor har vi sat os for at skabe et virtuelt netværk for medlemmer, der arbejder i netop disse funktioner. På den måde kan vi sikre os, at professionen konstant udvikler sig gennem et stærkt professionelt fællesskab.  

Derfor skal du deltage

Du skal deltage, hvis du arbejder med livsstilsinterventioner, ernæringsvejledning og -behandling enten i det offentlige eller det private og gerne vil udvikle dine faglige kompetencer. Du kan bruge netværket til at udveksle idéer, sparre og lade dig inspirere af andre ernæringsprofessionelle, der arbejder med overvægt.  

På dette netværk får du

Adgang til andre ernæringsprofessionelle indenfor samme arbejdsfunktioner og dermed ernæringsfaglig sparring, vidensdeling og faglig udvikling. Desuden får du adgang til et netværk, der skaber faglig motivation og engagement i hverdagen. Gennem netværket bliver du opdateret på de aktuelle problemstillinger på området og får samtidig muligheden for, at diskutere eventuelle problemstillinger du måtte støde på i hverdagen.

Netværket er for dig

Som arbejder med livsstilinterventioner, ernæringsvejledning eller -behandling af borgere og patienter, som ønsker at tabe sig. Det kan både være i det offentlige og i det private. Netværket er desuden for dig, som ønsker at lære fra dig og samtidig inspireres af andre ernæringsprofessionelle. Så hvis du savner at vende udfordringer, idéer eller noget helt tredje med andre i samme arbejdsfunktion, så er netværket i den grad noget for dig!  

Sådan foregår det

Forbundet faciliterer de to første møder for netværket, hvor formålet er at forventningsafstemme og afklare netværkets funktion og koncept i dialog med jer. Derfor har I rig mulighed for at præge netværkets rammer. Netværket bliver som udgangspunkt afholdt virtuelt via teams. Næste møde afholdes torsdag d. 3. marts 2022.

Program for 1. møde

Velkomst: Kost og Ernæringsforbundet

Oplæg: Carina Jørgensen og Thilde Bøjlund fra Adipositasforeningen

Fastsættelse af rammerne for netværket

Oplæg: Jens Meldgaard Bruun fra Nationalt Center for Overvægt

Afrunding og tak for i dag

Dato
-
Pris
Fuldt medlemskab
0,00kr.
Elev/studerende
0,00kr.
Adresse
Online
Tilmeldingsfrist
Kontakt

Mie Lauwersen
Sundhedspolitisk konsulent

Telefon: +45 31 63 66 07
Email: mla@kost.dk

print Udskriv siden