Mad på hjem

Mad til en værdig alderdom?

Hvordan kan den mad, ernæringsprofessionelle laver, være med til at give de ældre en værdig alderdom?

Derfor skal du deltage

Kost og Ernæringsforbundet, FOA og Ældre Sagen er gået sammen om et politisk udspil om mad til sårbare ældre. På webinaret får vi oplæg fra Rikke Hampfeldt fra Ældre Sagen og Lise Justesen fra Københavns Professionshøjskole.  

De vil fortælle om deres viden om sårbare ældres behov i forhold til indflydelse og fællesskaber om måltider. Dette med udgangspunkt i blandt andet udspillet ”En værdig og velsmagende alderdom” Se udspillet her.

På dette webinar skal du høre om

  • Hvilken betydning det har for ældre, at der et fællesskab om måltidet, og at de har indflydelse på egen mad og måltid
  • Hvordan man kan arbejde med at genskabe sårbare ældres evne til at medbestemmelse om mad og måltid
  • Udspillet ”En værdig og velsmagende alderdom” – udarbejdet af Ældre Sagen, FOA og Kost og Ernæringsforbundet
  • Hvorfor Ældre Sagen er gået sammen med Kost og Ernæringsforbundet og FOA om et udspil om mad til sårbare ældre

 

Webinaret er for dig

Der arbejder med mad til ældre, som f.eks. ernæringsassistent eller leder i ældresektoren. Eller dig, der har en faglig interesse i emnet.

Underviser/oplægsholder

Chefkonsulent -Samfundsanalyse – Ældre Sagen
Rikke Hamfeldt

Rikke arbejder som politisk konsulent i Ældre Sagen og har stor viden om sårbare ældres liv. Rikke har fokus på, at alle ældre skal have selvbestemmelse, og gode måltider, også dem der spiser madservice.

Lektor phd – Københavns Professionshøjskole, Ernæring og Sundhed
Lise Justesen

Lise har i mange år arbejdet med måltider til ældre. Lise underviser og forsker og har senest været medforfatter på håndbogen: ”Mad og måltidspædagogiske tilgange som del af rehabiliteringsindsatser i ældreplejen”.

Sådan foregår det

Dette webinar foregår via Teams. Ved tilmelding modtager du dagen før et link til deltagelse.  

Evt. særlige afbudsregler/særlige opmærksomhedspunkter

Du bedes melde afbud senest to dage før. Ved afbud herefter vil betalende tilmeldte få fuldt deltagergebyr

Kost og Ernæringsforbundet er meget taknemmelig for at så mange kompetente og interessante mennesker siger ja til at holde oplæg for vores medlemmer. Nogle emner kan dog alene være et udtryk for oplægsholderens egen faglighed og holdning og ikke en, som Kost og Ernæringsforbundet nødvendigvis står på mål for.

Dato
- Hent til kalender
Pris
Medlem
0,00kr.
Ikke-medlem
100,00kr.
Tilmeldingsfrist
Kontakt

Pernille Hansted
Sundhedspolitisk konsulent

Telefon: +45 51 21 59 60
Email: pha@kost.dk

print Udskriv siden