Kost, ernæring og sundhed

Tillidsrepræsentanter

Som tillidsrepræsentant er du en nøgleperson i Kost og Ernæringsforbundet. Du skal rådgive dine kolleger, og derfor tilbyder forbundet dig kurser, håndbog og information.

Kære TR

Du er både talerør og bindeled mellem dig, dine kolleger og Kost og Ernæringsforbundet. Du er en spydspids - og du gør en forskel for dine kolleger og for hele vores profession. 

Det er et stort privilegium at være valgt til TR af sine kolleger. Du kommer tættere på dem, for du vil både skulle håndtere svære ting, men du vil også kunne nyde deres tillid til dig og dine evner.
Du bliver en del af et unikt fagligt netværk af andre TR med samme baggrund som dig. 

Du bliver rustet til din rolle gennem et grundigt og effektiv uddannelsesforløb, der består af en grunduddannelse på tre moduler. Herefter er du klar til at forhandle løn og arbejdstid. 
Du vil løbende blive tilbudt relevant efteruddannelse, så du kan varetage dit hverv som TR bedst muligt. 

At være TR er ikke kun givtigt personligt, det giver også en række kompetencer og erfaringer, du kan trække på i resten af din karriere. 

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Find din kollega i medlemssystemet

Kost og Ernæringsforbundets medlemssystem giver tillidsrepræsentanter mulighed for selvbetjening. Du kan finde stamoplysninger, og du kan få et overblik over medlemmer du er tillidsrepræsentant mv. Se hvordan her.

TR-håndbog

I TR-håndbogen finder du redskaber og informationer, som du kan bruge i dit daglige arbejde som tillidsrepræsentant. Find den lige her.

TR-sider

Se alle
Vi sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Kontakt Morten Seerup - han er din TR-kontaktperson i Kost og Ernæringsforbundet. Men alle i sekretariatet kan selvfølgelig hjælpe dig.